Tiberiu Zelencz: ”Introducerea apei potabile în comuna Mica, un vis care a devenit realitate”

Tiberiu Zelencz: ”Introducerea apei potabile în comuna Mica, un vis care a devenit realitate”

După mulți ani în care comuna Mica nu a avut rețea de apă potabilă, începând de ieri, pentru o parte din populația comunei, acest lucru a devenit realitate.

Primii care vor beneficia de rețeaua de apă potabilă sunt locuitorii din Mănăstirea, deoarece din această localitate au fost înregistrate cele mai multe cereri, aici au fost realizate cele mai multe cămine pentru a putea fi făcut branșamentul pentru apă. 

În perioada următoare se vor realiza branșamentele și în celelalte localități,  în funcție de cererile depuse și achitarea taxelor privind avizele necesare in acest sens, către Compania de Apă- Sucursala Dej.

”Introducerea apei potabile în comuna Mica, un vis care a devenit realitate.

Un lucru pentru care am luptat cu toții încă din anii 2012, când ocupam funcția de viceprimar.

Datorită dumneavoastră, cetățenilor comunei Mica, pentru că ați crezut în mine, m-ați susținut și ați fost mereu alături de mine, împreună am reușit.

De astăzi, una dintre dorințele noastre a devenit realitate!

Tot ceea ce am promis de când am fost ales de către dumneavoastră în funcția de primar se realizează, deși de multe ori birocrația ne pune multe piedici și batem pasul pe loc, dar atunci când pui suflet și te implici cu siguranță apar și rezultatele mult dorite.

În această perioadă lucrăm și la alte proiecte importante pentru comuna noastră, care vor fi implementate în perioada următoare.

Împreună dezvoltăm comuna Mica zi de zi!”, a precizat primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*