Sute de mii de oameni, așteptați la ”UNTOLD”

Sute de mii de oameni, așteptați la ”UNTOLD”

untoldCluj Arena a fost pregătit pentru UNTOLD, iar mai marii Consiliului Județean Cluj spun că, dacă stadionul nu ar fi fost construit, șansele ca un astfel de evniment să aibă loc în județul Cluj ar fi fost mult mai mici.
Evenimentul anului la Cluj – „UNTOLD” este un festival care se desfășoară pe Stadionul Cluj Arena și la care se așteaptă sa participe aproximativ 350.000 de oameni, se arată într-un comunicat de presă remis de Consiliul Județean Cluj.

Suntem pregătiți sa găzduim în deplină siguranță acest festival internațional. Astfel de evenimente nu puteau avea loc dacă în urmă cu câțiva ani nu am fi decis să construim  stadionul Cluj Arena. Este o carte de vizită a Clujului cu care ne mândrim. Aceste evenimente demonstrează faptul că decizia construirii acestui stadion a fost una corectă. Consiliul Județean Cluj, care este proprietarul Cluj Arena, se va implica în acest eveniment prin punerea la dispoziția organizatorilor a infrastructurii stadionului, astfel încât acest eveniment să se desfășoare în cele mai bune condiții„, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*