Asimptomatici din toate ţările, răspândiţi-vă!

Asimptomatici din toate ţările, răspândiţi-vă!

de Ioan Buduca.

Abia acum vine din China un studiu experimental cu privire la asimptomatici. Aflăm că această categorie de infectaţi nu transmite boala.

Ne aflăm în iunie, la şapte luni de la izbucnirea epidemiei din China. De ce a fost nevoie de atât timp pentru un asemenea studiu? De ce alte ţări nu au efectuat studii similare?

Dictatura medicală globală are de dat seama cu privire la multe întrebări:

– de ce a interzis autopsierea celor declaraţi decedaţi din cauza COVID 19?

– de ce a exagerat informaţii esenţiale cu privire la virulenţa SARS-CoV 2 (inclusiv cele despre asimptomatici)?

– de ce statisticile nu au luat drept bază de calcul toată populaţia din zona cercetată statistic?

La noi, „Comitetul Central” al combaterii epidemiei are de explicat pe ce s-a bazat când, decizie unică în lume, a impus spitalizarea asimptomaticilor. Şi, dacă tot i-a spitalizat forţat, de ce nu a avut ideea unei cercetări a contagiozităţii acestora? În fond, eram singura ţară din lume (cu excepţia Chinei) care putea pune un asimptomatic printre 455 de neinfectaţi, cum a făcut studiul chinezesc, dacă tot îi luam cu arcanul pe cei infectaţi, dar fără simptome. Nu ştiu ai noştri să facă un astfel de experiment în condiţii total controlate?

De ce a trebuit ca toate informaţiile relevante să plece din China către OMS? Pentru că aşa rezultă, că a trebuit.

Liniştitorul studiu al chinezilor a fost pornit recent, când începuseră deja, ici-colo, proteste contra restricţiilor. Acum nu mai avem proteste, ci violenţe de tip anarhist. Peste tot. Media din SUA încearcă să le prezinte politizat, când e vizibil cu ochiul liber că ţinta acestor violenţe nu e Trump, ci ceea ce mulţimile violente consideră a fi adevăraţii stăpâni ai inelelor. Dacă ar fi vorba de Trump, de ce s-ar fi extins violenţele şi în Europa? Dar media are căluş în gură când e vorba să arate cu degetul spre oligarhia globalistă.

Se ştie dintotdeauna că medicina nu e ştiinţă, ci mai degrabă artă. Avem o dovadă cu acest studiu superîntârziat. Dacă medicii ar fi procedat ştiinţific, ar fi purces la timp către o asemenea cercetare. Media a ţinut, vreme de şase luni, să consolideze percepţia că pandemia e controlată ştiinţific. Dar vorba aceea: dacă era ceva ştiinţific, nu începeau cu oamenii, ci cu şoriceii.

P.S. Între timp, organizaţia cu sediul la Geneva se confruntă cu noi suspiciuni şi acuzaţii privind modul defectuos în care a gestionat criza sanitară înainte de declanșarea pandemiei cu noul coronavirus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*